Telefoon reparatie Roelofarendsveen Telefoon reparatie Roelofarendsveen

iPhone 5s & SE reparatie Roelofarendsveen

Hieronder vindt u de iPhone 5s & SE (1ste generatie) reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 5s & SE (1ste generatie) reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.

iPhone 5s / SE scherm replica reparatie

Scherm replica

~ 30 minuten

€ 75 € 59

iPhone 5s / SE scherm origineel reparatie

Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 99 € 75

iPhone 5s / SE batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 39 / € 45

iPhone 5s / SE laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 60 minuten

€ 39 / € 45

iPhone 5s / SE achterkant reparatie

Achterkant

~ 400 minuten

Op aanvraag

iPhone 5s / SE camera reparatie

Camera

~ 45 minuten

€ 39

iPhone 5s / SE geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 45 minuten

€ 39

iPhone 5s / SE software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone 5s / SE vochtschade water

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 60

iPhone 5s / SE overige

Overige

Op aanvraag

Op aanvraag

iPhone 5s & SE reparatie Roelofarendsveen

Binnenkort..

iPhone 5s / SE scherm reparatie

De iPhone 5s is ondertussen niet het nieuwste toestel meer. Om deze reden kunnen wij in principe een replica scherm aanraden. De iPhone SE daarentegen is het laatste model in de serie met kleinere schermen. Het is een fijn toestel wat fijn werkt. Hier laten wij de keuze echter over aan u. Lees hieronder de verschillen tussen een replica en origineel scherm.

  • De kleuren komen niet helemaal overeen, alhoewel het verschil steeds minder wordt.
  • Tijdens het scrollen is er een lichte hapering bij de replica schermen. Wel aan te geven dat niet iedereen deze hapering ziet/merkt.
  • Het glas is in principe even sterk. De originele schermen kunnen wel tegen meer druk gezien deze professioneler zijn gemonteerd. Een goed montage is belangrijk voor een stevigere behuizing.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone 5s / SE batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 5s / SE laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09.30 - 17.30
  • Woensdag: 09.30 - 17.30
  • Donderdag: 09.30 - 17.30
  • Vrijdag: 09.30 - 18.00
  • Zaterdag: 09.30 - 15.30
  • Zondag: Gesloten